Herkesin Merak Ettiği Çekim Yasası

Herkesin Merak Ettiği Çekim Yasası Nedir



Bugüne kadar çekim yasası ve kuantum fiziği ile ilgili sayısız kitap ve makale yazıldı, konferanslar yapıldı. Bende bunu merak etmeye başladığımda internetten, uluslararası makale sitelerinden, hatta uluslararası dillerde konferansları tercüme etmeye çalışarak, kitapçılarda saatlerimi harcayarak çok fazla zaman kaybettim. Her seferinde göremediğim ama başkalarının bilmediği farklı bir bilgiye ulaşabilmek umudum vardı.
Son birkaç yılımı bu şekilde heba etsem de, sonucunda hepsinin tek bir temel kurala dayalı laf kalabalığı olduğunu anlamış bulunuyorum. Temel kurala gelince, işin özüyle sadece istemekten geçiyor. Bunu düşüncelerimizle hareket ve yaşam biçimlerimiz ile desteklememiz şart. İnsanlara çekim yasasını açıklarken okuduğum kitaplardan aklında kalan en sabit cümle ve açılım şöyle: düşünür derki, dünyada fiziksel olarak bir çekim yasası olduğunu biliyoruz ve kabul ediyoruz, İki kişi bir binanın çatısına çıktığı zaman, yerçekimi, onlar atladığında iyi ve kötü insan olmalarına bakmaz. İkisi de nihayetinde yere düşecek. Evrende bizlerin nasıl biri olduğumuzla asla ilgilenmez. İşin temeli evrenin düşünebilme ve karar verebilme yetisi yoktur. Mutlaka; para parayı çeker, aklıma gelen başıma gelir, tabiri caizse iti an çomağı hazırla deyişlerini duymuşsunuzdur ve doğrudur. Siz mutlu oldukça ya da mutlu gözüktükçe ve mutluymuş gibi düşündükçe evren size sizin mutlu olabilmeniz için gerekecek olan şeyleri temin etmeye uğraşır.
Maddi durumunuzun iyi olmadığını düşünelim paraya ihtiyacınız varsa bundan yakınmak ve şikâyet etmek yerine, sahip olduklarınızla yeterinden fazla tatminmişsiniz gibi davranarak veya düşünerek evren yasasını kandırmış ve size böylelikle daha fazlasını getirmesini sağlamış olursunuz.

 İllaki gün içerisinde başımıza gelen bazı aksilikler olmuştur. Günün devamında her şey üst üste gelir, hep beni bulur dediğinizi duyar gibiyim. Evet, doğrudur siz aksilikleri görmezden gelmedikçe daha fazla aksilik sizi bulur. Güne ters başlarsanız mutlaka ruh halimizi değiştirmeye çalışmalıyız. Ters giden bir şeylerin çözümünü bulmaya çalışmayın demiyorum ama bunu yaparken de lütfen yakınmayı, şikâyet etmeyi bırakın. Paranız varmış gibi davranmak pek mümkün olmasa da böyleymiş gibi hissetmeye çalışın. Büyüklerimiz hep hayal karın doyurmuyor derdi ya, hayır efendim doyurur. Ama siz önce hayalinizdeki rahat yaşantıyı ya da kolay para kazanmayı hak edecek donanıma sahip olduğunuzda ve bunu hak edecek kadar özel biri olduğunuzu inanın yeter ki. Yeryüzündeki her bir insanın farklı özelliklere sahip olduğunu düşünürsek, örneğin bazılarımız göremiyor, bazılarımız duyamıyor, yürüyemiyor ya da konuşamıyor. Bunlardan bahsetmemin sebebi çekim yasası için tek bir kanun var oda hisleriniz. 
Çekim yasası kim olduğunuzla, nasıl bir vücuda sahip olduğunuzla ya da sağlıklı olup olmadığınızla ilgilenmez. Nasıl hissettiğinize göre size ayna tutar. Kafanızın içinde ne yaşarsınız, bunu daha İyileriyle takas etmedikçe aynıları, hatta gitgide daha kötülerini yaşamaya devam edersiniz
Dünyanın kasıp kavrulduğu, sır gibi saklanan, milyonların peşinden koştuğu çekim yasası dediğimiz şey aslında bir iki cümleden ibaret temel kuraldır. Onca kitap makale ve seminerden sonra aslında size öğretebileceğim ya da anlatabileceğim daha farklı bir şey yok. 
Son olarak sizden düşüncelerinizi kontrol altına alın demiyorum bu delilik olurdu. Sadece olaylara karşı verdiğiniz tepkileri ve nasıl hissettiğinize dikkat edin, olumsuz olan tüm hislerden nasıl kurtulabileceğinizi sizden daha iyi bilen biri olamaz. Bu yüzden piyasadaki kar amaçlı satılan kolye, yüzük, ajanda, kart gibi kandırmacalara da İnanmayın. Çekim yasasının malzemesi sadece ve sadece sizsiniz bunu unutmayın.

(Bu makale şu sorulara yanıt verir; Dünyayı kasıp kavuran çekim yasası ve kuantum fiziği insan oğlunun hayatında neleri nasıl değiştirebilir? Çok merak edilen temel kuralları nelerdir? Nasıl uygulanır? Kimler için geçerlidir? )

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Sayfalar

Popüler Yayınlar