Verimli Bir Kişilik İçin Ne Yapabilirim

Hayatın sırrı değil, ancak oldukça önemli konu ve bizi zincir altına almış esir hayatın kurbanları olarak basit fakat kimsenin bize demeyeceği "Yok, yok böyle daha iyi" diyen insanlardan sıyrılmak için. "Ah ne güzel beni düşünüyor" diye düşündüğünüzde kaybolan insanlar için sizi daha iyi yerlere getirmek için düşünmeden yapmanız gerekenler;

                                     

- Olumsuz insanlara, felaketlere rağmen hayallerinizi gerçekleştirmek için vakit kaybetmeden yapabildiklerinizi yapın. Adımınızı atın ve erteleme, çekingen olma, korkaklık durumlarına son verin. Bu şekilde yapanlar kaybetmeye devam ediyor. Bu yüzden size Paulo Coelho'nun güzel sözünü aktaralım.

"Tekne limanda güvendedir. Ancak teknenin amacı bu değildir."


- Harcamalarınızı kendiniz veya yaptığınız işe yani faaliyetlerinize harcamaya çalışın. İşinizi geliştirebiliyorsanız paranızı kenarda saklamak yerine geliştirmek daha mühim bir konudur. Şu söz sizin için etkili olabilecek niteliktedir.

"Her Arayan Bulamaz Lakin Bulanlar Arayanlardır..."
                       

- Okuyun, araştırın, gezin. Hayatınızda mutluluk istiyorsanız kendinize vakit ayırın. Bu 3 madde her zaman yeni şeyler keşfetmenizi sağlar.
"Arayanlarda ol” dedi… Yoksa aramayı bırakanlardan ya da denememişlerden olacaksın."

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Sayfalar

Popüler Yayınlar